Virág Orsolya

Virág Orsolya

Szakértelem: Szervezetfejlesztő Tréner Terapeuta gyakornok
Közgazdászként végeztem, majd 2013-ban, 8 éves nagyvállalati tapasztalat után döntöttem úgy, hogy a vállalati HR-ből kilépve szervezetfejlesztő tanácsadóként, trénerként folytatom tovább a munkámat. Jelenleg a Gestalt Terapeuta képzésre járok, melynek keretében 2015 nyarától Gestalt Terapeuta gyakornokként is dolgozom.

“Az élet 10%-a, ami veled történik, és 90%-a, ahogyan reagálsz a történésekre.” /John C. Maxwell/

Hiszek abban, hogy egy ember akkor képes a legteljesebben élni az életét, ha megfelelő önismerettel rendelkezik, ha dolgozik egyéni céljainak és döntési lehetőségeinek feltárásán és tudatosításán. Abban támogatom az ügyfeleket, hogy fel tudják tárni viszonyulásukat egy adott helyzethez, személyhez, témához kapcsolódó elakadásukkal kapcsolatban, és felismerjék a döntési és továbblépési lehetőségeiket.10 éve találkoztam először a Gestalt irányzattal, és mára ez nyújtja számomra a legtermészetesebb közeget a személyes fejlődéshez és fejlesztéshez. Több nemzetközi és magyar képzésen vettem részt, melyek során többek között megtanultam bennmaradni a csend, a pillanat feszültségében, abban, hogy „nem tudom”, abban, hogy „nem értem”, hogy „nem kell értenem”. Fontossá vált számomra azzal dolgozni, ami megjelenik az adott ügyféllel való közös munkában, azzal, ahogy egymáshoz vagy éppen önmagunkhoz kapcsolódunk az adott helyzetben. Hogy a pillanat energiájából vagy éppen energiátlanságából létrejöhessen valami új, hogy a tudatosításból, az elfogadásból megszülethessen a változás.

A különlegességeim:
Életemet átszövi a tánc, a mozgás szeretete és szabadsága. A fejlesztő munka során fontosnak tartom a test tudat erősítését is, legyen szó akár a légzésfigyeléséről, a testi érzetek tudatosításáról vagy akár egy-egy elakadás mozgással való feloldásáról.

Milyen ügyfelet keresek:
Független gyakorló terapeutaként vállalok terápiás klienseket. Továbbá az OD Partner céges keretein belül business coachingot, fejlesztő tréningeket és különböző szervezetfejlesztési projekteket.

Elérhetőségem:
virag.orsolya@odpartner.hu;
+36706012892