Új elnökségi tag az Egyesületben – Delzsényi Katalin bemutatkozása 2017.09.29

Új elnökségi tag az Egyesületben – Delzsényi Katalin bemutatkozása 2017.09.29

Delzsényi Katalint a MaG Egyesület 2017.09.07-i közgyűlésén választotta meg elnökségi tagnak. Katalin megbizatása 3 évre szól. Alábbiakban olvashatjátok bemutatkozó írását.

Elérkeztem életem azon szakaszába, amikor kellő önismeret birtokában tisztán meg tudom fogalmazni céljaimat, felismerve a mögöttük rejlő valódi érzéseimet és motivációmat. Elérkeztem oda, mikor fontossá vált számomra, hogy visszaadjak a világnak, a környezetemnek mindabból, amit én magam eddig kaptam, elsajátítottam, megtanultam, megtapasztaltam és a lehetőségeimet használva elértem. Egyszóval mindabból a gazdagságból, amivel rendelkezem.

A Gestalt az az irányzat, amiben rögtön megtaláltam magam, amiben azonnal magamra ismertem. Mintha a saját gondolataimat, hozzáállásomat és megközelítésemet hallottam volna vissza, azt összegezve, leszűrve és csodálatosan egy rendszerbe foglalva. A Gestaltaban ott van a kíváncsiság, a figyelem, a nyitottság, a tisztaság, a félelemmentesség, mindaz, ami alapjául szolgál az önismeretünknek, az elfogadásunknak és – én azt gondolom – a szeretetünknek is. Magunk és környezetünk felé egyaránt.

Ezért vállaltam örömmel, hogy részt vegyek a Magyar Gestalt Egyesület elnökségének munkájában.

A MaG elnökségi tagjaként elsősorban az ismeretterjesztés bővítése a célom. Az, hogy a Gestalt megközelítés mind többekhez eljusson és hozzáférhetővé váljon, és az irányzat tovább erősödjön Magyarországon. Ehhez hozzátartozik a Gestalt szakemberek ismertségének és elismertségének támogatása nem csak hazai, de nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Ebben a munkában fel tudom, és fel kívánom használni coaching szakmai tudásomat, széleskörű nemzetközi üzleti tapasztalatomat és kipróbált vezetői képességeimet, stratégiai gondolkodásomat. Emellett munkámban támaszkodni tudok stabil és szilárd alapértékeimre, szakmai alázatomra, etikus hozzáállásomra, nyitottságomra, kíváncsiságomra és az őszinte adni akarásomra.

Coach munkámban nagyban támaszkodom Gestalt alapismereteimre. Elsősorban azoknak nyújtok támogatást, akik – hozzám hasonlóan – tudják, hogy különlegesek, és azt tapasztalják, nem igazán illenek, illeszkednek bele környezetükbe, hanem inkább ők maguk formálják azt. Azoknak az erős, vezető társaimnak, akik lehet, hogy elfelejtették, vagy elrejtik, mi is lakozik bennük. Akik esetleg elakadtak, megtorpantak, vagy csak még magasabban szeretnének szárnyalni. Az újítóknak, jobbítóknak, reformereknek, bátraknak, akik sikeresek, nyitottak és hitelesek szeretnének lenni.

Számomra a coaching elsősorban egy nyílt és őszinte partneri viszony, ahol coach és ügyfél a célból találkoznak, dolgoznak egymással, hogy az ügyfél hatékonyabban, nagyobb elköteleződéssel tudja használni saját érzékelését, saját erőforrásait, melyek erősítik magabiztosságát és tudatosságát döntéseiben, tetteiben egyaránt. Célom, hogy ügyfeleimet, ne csak a céljaik megtalálásában, megfogalmazásában, hanem igazi transzformáció, igazi változás elérésében támogassam.

+36 30 5600 583
www.delzsenyi-coaching.hu
info@delzsenyi-coaching.hu