Thalia Therapy – Termékeny üresség  2018. Január 26-27-28.

Thalia Therapy – Termékeny üresség 2018. Január 26-27-28.

A termékeny ürességben élni  – Az ürességben maradás kihívásai

Jelentkezés: 2018-as tavaszi workshopok

A termékeny üresség, ahogy a neve is sugallja, az a hely, ahol megpihenhetünk a befejezetlen ügyek lezárása után. A termékeny üresség az, amivé az üresség válik, amint megérkezünk oda, lezárt befejezetlen ügyeinkkel.
Gyakran úgy vagyunk, mintha termékeny működésben várnánk a következő felmerülő alakra, miközben valójában öntudatlanul a termékeny ürességbe fordítjuk át a folyamatot.
A műhely az üresség megfogalmazásának összetettségén dolgozik, miközben az egy termékeny és jelentéktelen adott pillanat, amikor szervezetekkel dolgozunk vagy magunk vagyunk benne.
Az ürességben ”lógás” személyes aspektuasait fogjuk nyomozgatni, a szervezeti kihívásokat és a dialógust, vagy annak hiányát az egyének között.

Más szavakkal – mi várható el egy vezető tanácsadótól aszerint, mennyire kitartóan tud a termékeny ürességben maradni?

Lesz helye és ideje a személyes feltárásnak, az elméleti vitának, a gyakorlatoknak és mindannak, amit a csoport szeretne…

A műhelyt elsősorban olyan egyének számára hirdetjük meg, akik szervezetekben vagy szervezetekkel dolgoznak, ugyanakkor a klinikusok is nagyon hasznosnak találhatják csoportokkal folytatott munkájukban.

Talia Levine Bar-Yoseph, PsyD, klinikai pszichológus, Gestalt-terapeuta, nemzetközi tréner, oktató, szupervízor és üzleti tanácsadó (specialisan kiskereskedelmi és családi cégekre)

A műhelyt Dr. Talia Bar-Yoseph Levine vezeti, aki klinikus és tanácsadó. Miriam és Erv Polster és más GTILA (Gestalt Therapy Institute of Los Angeles) trénerek által képződött. A Gestalt létezés filozófiája szerint dolgozik 1976 óta. Korábban igazgatója volt a Héber egyetem postgraduális Gestalt programjának, valamint vezetője a londoni Metanoia egyetem Master of Science Gestalt képzésének. Jelenleg világszerte tanít. Leginkább Izraelben, Angliában és a Távol-Keleten tanácsadó konzultáns. Jelenleg Talia az Izraeli Gestalt Egyesület elnökségi tagja és képviselője az EAGT-ben, elnöki jelölt az AAGT-ben, tag az Intagio Szervezetfejlesztési Egyesületben valamint társtulajdonos a Jerusalem Gestalt Intézetben. Talia akadémiai igazgatója volt egy 8 éven át tartó képzésnek a Cseh és Szlovák köztársaságban, és egy 5 éves tréningnek Görögországban. Szervezeti tréning résztvevő volt Olaszországban és Lengyelországban, valamint ugyanott társ-szupervízor.

Talia abban bízik, hogy a Gestalt létezés-filozófiája az infrastruktúrája az emberi kapcsolalódásnak, hisz a párbeszéd alapú vezetésben és a különbözőségek áthidalhatóságában. Különösen hisz abban, hogy ezek hozzájárulnak a világ jobbá tételéhez.

Számtalan cikket publikált és a szerkesztési bizottság tagjaként a GR-nél az alábbi könyvek kiadásában segédkezett. A harmadik könyv, a “Gestalt létezés filozófiája” szervezeteknek nyújt munkaanyagot.

  • ‘The Bridge – Dialogues across Cultures’
  • ‘Gestalt Therapy Advances in theory and practice’

Fest, főleg aquarelleket, érdekli a kosárfonás, imád főzni és teljességgel élvezi kapcsolatát lányával és két unokájával.