Szepesi Zsuzsa

Szepesi Zsuzsa

Tevékenységek: Business coach Life coach Terapeuta
Életfilozófiám része, hogy bármikor bármi megtörténhet, és ahányan vagyunk, annyi féle módon reagálhatunk rá. Nincs legjobb út, mindenki a maga életének a szabásza. Megtanultam, hogy a döntés a mi kezünkben van akár akarjuk, akár nem. Maximum lemondunk róla. A Gestalt lehetőséget, változást és biztonságot jelent számomra. Ezt szeretném az ügyfeleimnek is nyújtani.

Életemet az állandóság, a nagy váltások és a folyamatos tanulás jellemzik: nem féltem 10 év után otthagyni az egyetemi katedrát (Közgáz) és a párhuzamosan folytatott tréneri, szervezetfejlesztői tanácsadói pályát egy új világért, az autentikus tea világáért – átvettem és 8 évig vezettem egy kicsi teázót, eközben bejártam ázsia teakertjeit, ismerkedtem a keleti kultúrával. 4 éve találtam rá a „Gestalt”-ra. Azóta ezt tanulom és művelem coachként, illetve terapeutaként.

Különlegességem:
Coachként, hogy sokoldalú – közgazdasági, vállalkozói, tanári, tréneri, tanácsadói és keleti kultúrában szerzett tapasztalataimmal, Gestalt terapeutaként pedig leginkább nyitottságommal, támogató jelenlétemmel tudom ügyfeleimet támogatni.
Milyen ügyfelet keresek:
Egyéni ügyfelek mellett szívesen dolgozom csoportokkal is, legyen az coaching, mediálás vagy facilitálás.
 
Elérhetőségeim:

szepesi12@gmail.com;
+36302331785