Kun Andrea

Kun Andrea

A Gestalt terápia számomra a hazatalálás útja. Hazatalálás önön magunkhoz. Az út néha nehéz, de azt gondolom nincs ennél örömtelibb folyamat. Ezen az úton támogatom klienseimet.

Vállalok coaching, life-coaching és terápiás ügyfeleket Budapesten és Székesfehérváron is.

Szakértelem: Coach Life coach Szervezetfejlesztő Terapeuta gyakornok
Szervezetfejlesztőként a több, mint 15 éves szakmai pályafutásomra támaszkodom.
Ennek során több, különböző profilú, méretű szervezetben dolgoztam, ahol különböző vezetői stílusokat, szervezeti kultúrákat ismertem meg. Stratégiai programok és projektek vezetőjeként sokat dolgoztam együtt felsővezetőkkel, feladatom volt összehangolni elvárásaikat, döntésekre jutni és együttműködésre késztetni őket. Ezekből a tapasztalatokból ma is sokat merítek üzleti coachként, szervezetfejlesztő tanácsadóként. Szervezeti ügyfeleim problémáit rendszerszinten, a maguk komplexitásában szeretem megközelíteni. Az egyedi, az adott szervezethez igazodó megoldásokba és az erősségekre koncentráló fejlesztő munkában hiszek.

Különlegességeim:
Legnagyobb erősségemnek azt a képességemet tartom, amivel rá tudok hangolódni ügyfeleimre, biztonságot tudok teremteni és támogatni tudom klienseimet. S ez a támogatás mindig valami nagyon egyedit jelent, ami ott és akkor születik meg. Szervezetfejlesztőként erősségem a rendszer-szemléletem, valamint az üzleti és pszichológiai tudásom ötvözése.

Elérhetőségeim:
andrea.1.kun@t-online.hu
+36-20-7770670