Kontra Eszter

Kontra Eszter

Tevékenységek: Life coach, Terapeuta
A Gestalt számomra elsősorban egy életszemlélet, amely a világra jelenségként tekint, ahelyett, hogy számtalan megoldandó probléma sokaságának látná; segítséget nyújt ahhoz, hogy felelősséget vállaljak saját életemért, és azt valóban a sajátomnak érezzem. A Gestalt terápia élményeken, tapasztalatokon és kísérleteken alapul, azok egyéni megélésére összpontosít. Segítségével feltárhatjuk, megvizsgálhatjuk és megérthetjük a számunkra nehézségeket okozó elakadásainkat, viselkedés-mintáinkat. Ha felismerünk egy viselkedés-mintát, lehetőségünk nyílik arra, hogy azt egészében és részeiben is az addigiaktól eltérően, új nézőpontból lássuk.
A terápia során a kliens az életét modellezi a terapeuta által létrehozott biztonságos környezetben. A kliens a terapeuta támogatásával, visszajelzéseinek segítségével, megvizsgálva a közösen létrehozott helyzetet, feltárhatja az érzéseit, működésének módját, hogyan nyit vagy zárul be, küzd vagy elmenekül, szerez vagy veszít támogatást, energiát.
Terapeuta gyakornokként bízom a kliensben, támogatom abban, hogy felfedezze, mi a legjobb számára, és segítem, hogy ezt megvalósíthassa.
Különlegességem: Közgazdászként több mint 20 éve dolgozom Magyarország egyik vezető nemzetközi hátterű bankjánál különböző pozíciókban, elsősorban a központi irányítás területén. Munkám állandó és közvetlen interakciót igényel a bank szinte minden funkcionális területével, melynek során nagyon fontos a megfelelő együttműködés az eredmény eléréséhez.
Két tinédzserkorú lány anyjaként szintén naponta találkozom különböző helyzetekkel, melyek megértéséhez, kezeléséhez is nagy segítséget nyújt számomra a Gestalt.
A Gestalt terápia tanulása során szerzett tapasztalataim, tudásom megerősítettek abban, hogy mennyire fontos az életemért való felelősségvállalás, az hogy tisztában legyek magammal, működésemmel, értékeimmel. Ezzel a háttérrel tudok empatikusan segíteni, ezeket tudom hitelesen közvetíteni és képviselni.

E-mail cím: kontra.eszter.gestalt@gmail.com
Telefonszám: +3620 9782560