Konferencia

Kedves MaG tagok!

Nagy örömmel osztom meg Veletek, hogy az EAGT következő nemzetközi Konferenciája Budapesten,2019 szeptember 19-22, a Budapest Novotel Kongresszusi Központ.-ban lesz.
A MaG minden tagjának rendkívül kedvezményes (250 Euro-s) jegyvásárlási lehetőséget biztosít. Ezzel a MaG Tagok az elérhető legalacsonyabb áron regisztrálhatnak a konferenciára, amely a magyar és a nemzetközi Gestalt élet kiemelkedő momentuma.
A MAG Tagok számára nyújtott kedvezményről, és a regisztrációról itt található bővebb információ:
Az Egyesület tagjai számára a kedvezményes részvételi díjon felül utazáshoz és szálláshoz kapcsolódóan további támogatást is nyújt, ehhez azonban pályázni kell. A pályázat feltételeiről itt olvashattok:
A Konferencia témája : Explore the fertile void with the creative indifference.
A Keynote Speakerek: Gordon Wheeler, Lynne Jacobs,John Leary-Joyce, Kathleen Höll, Nancy Amendt Lyon
A konferencia mottójáról : ThemeEAGTconference2019
A konferencia programjáról : Program_EAGT conference2019

A négy nap alatt előadások, műhelyek, process group-ok, pre-konferencia, színes szakmai programok várják a résztvevőket.

A process group-okról:

A konferencia ideje alatt  process groupok fognak működni. A process groupok 8-10 főből álló állandó összetételű csoportok , amelyek tagjai  a konferencia alatt naponta találkoznak és kötetlen formában megosztják egymással a tapasztalataikat, élményeiket. A sok éves tapasztalat az, hogy a nagy létszámú konferenciákon ezek a kisebb csoportok jó lehetőséget adnak arra, hogy közelebbről megismerjék egymást a jelenlévők, találkozzanak, beszélgessenek.

Lehetőség van process group -ban résztvevőnek vagy vezetőnek jelentkezni. Process group vezetőnek értelemszerűen  csak akkor tudsz jelentkezni, ha bejelölöd, hogy részt veszel process group-ban.

A pre-konferenciáról:

A prekonferenciára szóló belépőjegy vásárlása opcionális lehetőség és  külön fizetendő. MAG tagoknak egységesen 4o Euro,  amely a  konferencia MAG tagoknak érvényes 250 EUR áron felül értendő.A pre-konferenciára opcionális válasz adható a regisztrációs Űrlapon-on.

Ha IGEN-nel válaszolsz, a számla tartalmazni fogja a pre-konferencia árát is, utólag nem tudjuk törölni a jegyedet.

Ha NEM-mel válaszolsz,  akkor a konferencia kezdete előtt 3o nappal a pre-konferenciára nyitva álló 25o helyen belül üresen fennmaradókat, amennyiben lesznek ilyenek, ingyen felajánljuk a MAG tagoknak, a Konferenciára való jegyvásárlás sorrendjében.

Ilyenformán annak, aki biztosan szeretne helyet magának a pre-konferenciára, érdemes megvásárolnia a jegyet.

Úgy gondolom óriási élmény vár ránk.

A további előkészületek során a segítségetekre is számítunk majd, hisz sok munka vár még ránk. Várjuk majd azok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának a munkába. Erről részletesen fogunk írni Nektek.
Remélem sokatokkal találkozunk a közös előkészítő munkában is, és a Konferencián is, tartalmas és inspiráló együttlétben.
Folyamatosan jelentkezünk további részletekkel.
Szép napot Mindenkinek,
Stefany-Tóth Judit és a MaG  elnöksége