EAGT Budapest konferencia hosting – 2019. szeptember 19-22.

Kedves MaG tagok, Gestalt iránt érdeklődők!

Mint már többször hírt adtunk róla az EAGT konferencia 2019. szeptember 19-22 -én a Magyar Gestalt Egyesület szervezésében Budapesten kerül megrendezésre. Közel 700 résztvevőt várunk.

Sokan jeleztétek már, hogy érdeklődtök az esemény iránt, ami különleges lehetőség szakmai és személyes találkozásokra, valamint tanulásra, továbbképződésre.

A konferenciáig egy évünk van még hátra. Ezen időszak alatt folyamatosan lehet majd részfeladatokba, projektcsoportokba bekapcsolódni a szervezési munkálatok során.

Jelenleg két területen kérjük a segítségeteket, illetve hívunk együttműködésre:

  • Folyamatosan posztoljuk a Konferencia eseményét

a Facebook-on:

https://www.facebook.com/events/153543615328207/ illetve, a

LinkedIn-en

https://www.linkedin.com/company/hungarian-gestalt-association/

Arra kérünk, hogyha Téged is inspirál a tartalom, érdekesnek, értékesnek tartod az ismerőseid számára, akkor népszerűsítsd az eseményt és a kapcsolódó posztokat ezeken a fórumokon is.

  • Nagy az érdeklődés a nemzetközi közösségben, viszont vannak akik jelezték, hogy nehezen teremtik elő a költségeket, utazásra és szállásra.

A konferencia weboldalán https://gestaltconference2019.com/ létre fogunk hozni egy felületet, ahova felkerülnek azok, akik szívesen fogadnának vendéget az otthonukba a konferencia idejére.

Ha Te is úgy érzed, ilyen módon is bekapcsolódnál és szívesen látnál vendégül egy vagy több konferencia résztvevőt, kérünk küldj magadról 2 mondatot angol nyelven, egy fotót és egy e-mail elérhetőséget, valamint, hogy hány embert szeretnél, illetve tudsz vendégül látni.

Az érdeklődő szállást kereső résztvevők a megadott e-mail címen keresztül tudják majd felvenni Veled a kapcsolatot és a továbbiakat közvetlenül tudjátok egyeztetni a részleteket.

A jelentkezésedet ide várjuk: admin@gestaltconference2019.com

Együttműködéseteket előre is köszönjük szépen!

Üdvözlettel,

a konferencia szervező csapata