Antal Lívia

Antal Lívia

Antal Lívia

Tevékenységek: Life-coach Terapeuta gyakornok

Az egyén természetes állapota az állandó változás, ami azon a dinamikus tranzakción alapul, ami közte és a környezete között van. Ezen az állandóan változó, izgalmas úton lehetnek akadályok, kihívások vagy nehézségek, amikor ahhoz, hogy tovább tudjunk menni szükség van megállni, megvizsgálni, mi az, ami segít, mi az, ami akadályoz ezen az úton. Ilyenkor van igazán szükség a segítő szakember támogatására. Hogy ezen  a területen esztétikus, nyugodt , biztonságos és inspiráló környezetben foglalkozhassam a klienseimmel , létrehoztam az In-Spirál Önképző Helyet. A spirálnak ereje van és lágy falai, amelyek nekem a tudatosságot, az akarat erejét és ugyanakkor a teljes nyitottságot reprezentálják. Az inspirál ige dinamikus energetikája, az inspiráció, mint fogalom, ami az ösztönzésre, ihletre utal késztettek a névválasztásra.

Alapdiplomám szabadbölcsész. Ez a képzés jelentősen megalapozta a jelenlegi Gestalt módszertanú segítő szakember tevékenységemet. A Gestalt módszertan alapja a fenomenológiai megközelítés, amely sokat hozzáadott humanisztikus tanulmányaimhoz. A kliensmunka, a visszajelzések folyamatosan erősítenek. Az önreflexió megtapasztalása és gyakorlása erősíti a terapeuta-kliens kapcsolatot. Hitem, hogy emberként képesek vagyunk a folyamatos megújulásra és igényünk a töretlen fejlődés. Minél nagyobb az egyén tudatossága, annál jobb választásai lehetnek az életét illetően. A minél tisztább kommunikáció és a hiteles, autentikus, saját választásokon alakuló élet támogatja a nagyobb közösségek jó működését. A folyamat egyre tisztább globális jólléthez vezet.

Magánéletben, karrierben elakadásokkal küszködő life-coaching és terápiás klienseket várok. A személyiség több szempontú vizsgálata, az énkép és a testséma, a pszichoszomatikus tünetképzés, a pszichodinamika, az életút, a tárgykapcsolatok, a párkapcsolat és a szexualitás, az élet különböző területeivel való elégedettség és az affektív működések erősítése történhet meg a közös munka folyamán.

Magamat energikus, lelkes, dinamikus, elhivatott, sokoldalú és együttműködő embernek ismerem, aki mindíg kész újabb dolgokat tanulni.

Publikációim: Vetköző lelkek, recenzió, Álommunka a Gestalt terápiában

http://gestalt.hu/antal-livia-pinter-zoltan-vetkozo-lelkek-recenzio-pszichoterapia-folyoirat-2017-november/
http://gestalt.hu/antal-livia-2016-pszicoterapia-folyoirat-egyesuleti-sarok-alommunka-a-gestalt-terapiaban/

Elérhetőségeim:

E-mail: antalivi@gmail.com
HU +36 20-49-48-464
USA +195-4-87-64-220
Skype: antalivi1
www.in-spiral.hu