Antal Lívia

Antal Lívia

Tevékenységek: Life-coach Terapeuta gyakornok

Az egyén természetes állapota az állandó változás, ami azon a dinamikus tranzakción alapul, ami közte és a környezete között van. Ezen az állandóan változó, izgalmas úton lehetnek akadályok, kihívások vagy nehézségek, amikor ahhoz, hogy tovább tudjunk menni szükség van megállni, megvizsgálni, mi az, ami segít, mi az, ami akadályoz ezen az úton. Ilyenkor van igazán szükség a segítő szakember támogatására. Hogy ezen  a területen esztétikus, nyugodt , biztonságos és inspiráló környezetben foglalkozhassam a klienseimmel , létrehoztam az In-Spirál Önképző Helyet. A spirálnak ereje van és lágy falai, amelyek nekem a tudatosságot, az akarat erejét és ugyanakkor a teljes nyitottságot reprezentálják. Az inspirál ige dinamikus energetikája, az inspiráció, mint fogalom, ami az ösztönzésre, ihletre utal késztettek a névválasztásra.

Abból a hitemből kiindulva, hogy emberként képesek vagyunk a folyamatos megújulásra és igényünk a töretlen tanulás, jelenleg is képzésben vagyok:
Terapeuta gyakornok vagyok a Norvég Gestalt Intézet Magyarországon angol nyelven tartott 8 féléves képzésében.
Másodéves diák, éppen szakdolgozatíró vagyok a Károli Gáspár Református Egyetem Képi Kifejezés Pszichológia Elemző Szakember 4 féléves szakán.

Publikációim: Vetköző lelkek, recenzió, Álommunka a Gestalt terápiában

Elérhetőségeim:

E-mail: antalivi@gmail.com
HU +36 20-49-48-464
USA +195-4-87-64-220
Skype: antalivi1
www.in-spiral.hu